Küçükhan İlkokulu
KÜÇÜKHAN MAH. KÜÇÜKHAN KÜME EVLERİ KÜÇÜKHAN ANAOKULU BLOK NO 9/1 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

VİZYON

Öğrencilerin bilgiye doğru yoldan ulaşmasını sağlamak amacıyla, okulu geniş iletişim sistemleri içeren bir yapıya kavuşturarak, Atatürk ilke ve inkılaplarını hazmetmiş, maddi ve manevi değerlerine bağlı, kendisini seven ve kendisine güvenen, iç disiplinine sahip kendisi ile barışık, özgür ve bilimsel düşünen bireyler yetiştirebilmek.

MİSYON

Mutlu, başarılı, sosyal, donanımlı, bilinçli, sağlam karekterli, faydalı, güzel ahlaklı, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli ve manevi değerlerine bağlı çağdaş , modern , yeniliklere ve gelişmeye açık , insancıl bir nesil yetiştirmektir.

TAM GÜN

Servis Bilgisi

Okulumuza ulaşım 43 numaralı otobüs ve arabası olan öğretmenlerle eşlik edilerek sağlanmaktadır.

İl merkezine bağlı okuldur.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Öğretmenlerin genel olarak ikamet ettigi Sırrın-Karşıyaka´ya 6-7 km´dir. 800 Yataklı devlet hastahanesine 5 dk mesafededir. Okulumuza ulaşım rahat sağlanmaktadır.

Kontenjan Bilgileri

13.05.2024 tarihi itibariyle 9 sınıf öğretmeni ve 1 ingilizce öğretmeni açığımız mevcuttur. Okulumuz bagımsız ilkokul olup tam gündür. İngilizce ve Din Kültürü Öğretmenlerimiz vardır.

Diğer Hususlar

OKULUMUZDA FATİH PROJESİ KAPSAMINDA TÜM SINIFLARIMIZDA AKILLI TAHTA MEVCUTTUR. OKULUMUZ 2015 YILINDA YAPILMIŞ OLUP 32 DERSLİKTİR. OKULUMUZ FİZİKİ ŞARTLAR AÇISINDAN YENİ VE DONANIMLIDIR. OYUN VE ZEKA SINIFI, KÜTÜPHANE, İNGİLİZCE SINIFIMIZ VE SPOR SAHAMIZ MEVCUTTUR. ÖĞRETMEN BAŞINA 27 ÖĞRENCİ DÜŞMEKTEDİR.